Obavijest o ishodu Natječaja za izbor asistenata

Dana 16. veljače 2022. objavljen je u dnevnom listu „Večernji list“, Narodnim novinama, u EURAXESS-u, mrežnoj stranici Učilišta i Hrvatskom zavodu za zapošljavanje u Križevcima natječaj za izbor jednog pristupnika/ce u suradničko zvanje i na radno mjesto iz znanstvenog područja biotehničkih znanosti, polje poljoprivreda, poseban uvjet: grana poljoprivredna tehnika i tehnologija, područje mehanizacije - 1 izvršitelj/ica na određeno vrijeme u punom radnom vremenu.

Obavještavamo pristupnike/ce prijavljene na Natječaj da nije izabran pristupnik/ica.


Dana 16. veljače 2022. objavljen je u dnevnom listu „Večernji list“, Narodnim novinama, u EURAXESS-u, mrežnoj stranici Učilišta i Hrvatskom zavodu za zapošljavanje u Križevcima natječaj za izbor jednog pristupnika/ce u suradničko zvanje i na radno mjesto iz znanstvenog područja biotehničkih znanosti, polje poljoprivreda, poseban uvjet: grana stočarstvo-1 izvršitelj/ica na određeno vrijeme u punom radnom vremenu.

Obavještavamo pristupnike/ce prijavljene na Natječaj da je izabran pristupnik GORAN MIKEC, mag. ing. agr.


Dana 16. veljače 2022. objavljen je u dnevnom listu „Večernji list“, Narodnim novinama, u EURAXESS-u, mrežnoj stranici Učilišta i Hrvatskom zavodu za zapošljavanje u Križevcima natječaj za izbor jednog pristupnika/ce u suradničko zvanje i na radno mjesto iz znanstvenog područja biotehničkih znanosti, polje prehrambena tehnologija - 1 izvršitelj/ica na određeno vrijeme u punom radnom vremenu.

Obavještavamo pristupnike/ce prijavljene na Natječaj da je izabrana pristupnica MATEA HABUŠ, mag. ing. techn. aliment.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.