dr. sc. Marija Zegnal Koretić na međunarodnom kongresu Sport i ekologija

Međunarodni kongres "Sport i ekologija" održan je od 12. do 15. 5.2022. u Castel Gandolfu kod Rima, Italija.  Na kongresu je imala izlaganje i naša kolegica dr. sc. Marija Zegnal Koretić, prof. koja je i članica svjetske komisije Sportmeet, gdje predstavlja Republiku Hrvatsku.

Na kongresu je sudjelovalo oko 250 ljudi iz cijeloga svijeta koji su kroz izlaganja ili radionice pričali o svojim iskustvima na temu kongresa. Prof. Zegnal Koretić vratila se puna dojmova i raznih saznanja koje će implementirati kroz svoj rad sa studentima VGUK-a.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.