Studenti na terenskoj nastavi

Redoviti studenti četvrtog semestra smjera Zootehnika i studentica iz Podgorice, koja je u Učilištu na Erasmus razmjeni, 24. svibnja 2022. bili su na terenskoj nastavi - vježbama iz predmeta Ovčarstvo i kozarstvo. Posjetili su Centar za kontrolu kvalitete stočarskih proizvoda i Banku gena domaćih životinja.

Studenti su obišli prostore Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu te Ministarstva poljoprivrede u Križevačkoj Poljani. U obilasku su imali čitavo vrijeme stručno vodstvo, pružene su im mnogobrojne informacije te su im djelatnici iscrpno odgovarali na mnogobrojna postavljena pitanja.

Ugodnu su atmosferu dopunili završeni studenti Učilišta koji se s veseljem sjećaju studentskih dana i naši studenti šestog semestra koji su trenutno tamo na Stručnoj praksi.

Od nastavnog osoblja na terenskoj nastavi bile su: dr. sc. Tatjana Jelen i Marijana Vrbančić, mag. ing. agr.

 

 

Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.