VGUK na Konjičkom turniru u preponskom jahanju

Akademski konjički klub Križevci i ove je godine, kao i prošle, nakon 10 godina prekida, vrlo uspješno organizirao turnir u preponskom jahanju.

Održane su utakmice na 60, 80, 100, 110 i 120 cm.

U utakmici na 120 cm slavio je  Križevčanin Saša Torre, a pobjednički pokal primio je od dekanice Visokog gospodarskog učilišta u Križevcima, Marcele Andreata-Koren.

U pripremi za turnir, kao i za vrijeme održavanja turnira, od velike su pomoći bili studenti Učilišta, prvenstveno ljubitelji konja i konjičkog sporta koji gotovo svakodnevno žive s konjima na našoj Ratarni.

Svi su bili vrlo radosni, čemu je zasigurno pridonijelo i lijepo vrijeme.  

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.