Studenti Veleučilišta u Karlovcu posjetili Učilište

Učilište su sa svojim profesorima Bojanom  Matijevićem i asistenticom Dorom Herljević  posjetili studenti Veleučilišta u Karlovcu s preddiplomskog stručnog studija Prehrambena tehnologija, usmjerenja Prerada mlijeka.

U sklopu terenske nastave koja je obuhvaćala posjet Središnjem laboratoriju za kontrolu kvalitete mlijeka u Poljani Križevačkoj dogovoren je i posjet Visokom gospodarskom učilištu u Križevcima te mljekarskom praktikumu Srednje gospodarske škole Križevci.

Bili su zainteresirani za naše životinje: goveda, konje, ovce, koze, kokoši i magarce. Čini nam se da su zaista uživali. Nešto je i fotografirala jedna njihova studentica, a dio tih fotografija možete vidjeti u privitku.

Goste je primila i uvodno im o Učilištu ispričala dekanica dr. sc. Marcela Andreata-Koren, a dio sa životinjama pokazivao je dr. sc. Dražen Čuklić.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.