26.07.2022. 10 h zgrada B

Na PREDROK mogu izaći svi studenti tekuće akademske godine koji su položili sve ispite i svi studenti starijih godišta, odnosno prethodnih akademskih godina.

Također, na predrok mogu izaći I svi oni redovni student tekuće akademske godine koji su svoju stručnu praksu obavljali u inozemstvu.

Da bi se moglo pristupiti obrani 26.07. potrebno je do 22.07. dosatviti osobno ili poslati skenirane slijedeće dokumente na e-mail koordinatora/voditelja prakse:

Uvezeno (spiralno) IZJVEŠĆE s prakse koje je potpisano i poštambiljano od strane mentora na instituciji obavljanja prakse. Isto izvješće mora pregledati, ocijeniti i potpisati i mentor na učilištu.

OCJENU PRAKSE

BROJ INDEKSA

DOKAZ DA SU SVI ISPITI POLOŽENI (ne vrijedi za studente koji su bili na praksi u inozemstvu)

Napomene:

U izvješću prakse mora biti jasno napisani NASLOV izvješća koji opisuje sadržaj i karakter prakse.

Obrana PRAKSE VI. semestra se prijavljuje kao i svaki drugi predmet preko STUDOMATA. Potrebno je izvršiti prijavu u za to predviđenom roku i na vrijeme.

Na obranu prakse mogu izlaziti i izvanredni studenti ako zadovoljavaju neki od navedenih uvjeta

 

koordinator/voditelj stručne prakse za VI.semestar

 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.