STUDENTI MARIO MOHARIĆ I MARIJANA PLEŠ
OSVOJILI PRVO MJESTO NA NATJECANJU U OCJENJIVANJU GOVEDA

 

 

Naši redoviti studenti preddiplomskog stručnog studija Poljoprivreda Mario Moharić (2. godina studija, usmjerenje Zootehnika) i Marijana Pleš (3. godina studija, usmjerenje Menadžment u poljoprivredi) osvojili su PRVO MJESTO u ocjenjivanju goveda na natjecanju koje je održano u subotu, 10. rujna na 29. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu za poljoprivredu, stočarstvo, gospodarstvo i obrtništvo u Gudovcu.

Prvo mjesto su osvojili u jakoj konkurenciji ispred studenata Agronomskog fakulteta u Zagrebu koji su osvojili 2. mjesto i studenata Fakulteta agrobiotehničkih znanosti iz Osijeka s osvojenim 3. mjestom.

I ovo prvo mjesto naših studenata, još jedno u nizu uspješnih nastupa studenata VGUK na međunarodnim i nacionalnim natjecanjima u ocjenjivanju goveda, počev od izvrsnih rezultata na natjecanju u Parizu 2018. godine do ovogodišnjeg uspjeha na sajmu u Gudovcu, potvrda je višegodišnjeg kvalitetnog kontinuiranog rada sa studentima na podizanju njihove stručnosti i kompetencija u ovom segmentu stočarstva.

Dr.sc. Dražen Čuklić

Fotogalerija Sajam u Gudovcu Fotogalerija Sajam u Gudovcu Fotogalerija Sajam u Gudovcu Fotogalerija Sajam u Gudovcu Fotogalerija Sajam u Gudovcu Fotogalerija Sajam u Gudovcu

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.