VGUK na Sajmu cjeloživotnog učenja

U Bjelovaru, u središnjem gradskom parku, održan je 14. Sajam cjeloživotnog učenja.

Na Sajmu su brojne ustanove za obrazovanje odraslih predstavile javnosti programe obrazovanja odraslih koje provode, nudeći već tradicionalno i vaučere za besplatno pohađanje jednog od obrazovnih programa.

Na sajmu je sudjelovalo i Učilište. Programe obrazovanja i djelatnosti Učilišta predstavljale su dr. sc. Marcela Andreata-Koren, dekanica i Iva Šikač, mag. ing. agr., asistentica.

Zanimljivo je bilo vidjeti učenike i nastavnike kako predstavljaju programe svojih srednjih škola, a mi znamo da je veliki broj naših sadašnjih i bivših studenata pohađao ove škole, te sresti njihove pedagoge i ravnatelje koji nam uvijek izlaze u susret kada želimo predstaviti naše studijske programe njihovim maturantima.

Na sajmu smo sreli i našeg bivšeg studenta Davora Sočeca, mag. ing. agr. koji je završio preddiplomsku razinu  na VGUK, usmjerenje Menadžment u poljoprivredi. Što je on tamo radio? Zaposlen je  u Centru za cjeloživotno učenje i kulturu u Bjelovaru.

Sajam je održan u sklopu aktivnosti 16. Tjedna cjeloživotnog učenja koji se održava od 26. rujna do 2. listopada 2022.

Izvor fotografija: Agencija za strukovno obrazovanje (Službeno je otvoren 16. Tjedan cjeloživotnog učenja – ASOO – Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih)

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.