VISOKO GOSPODARSKO UČILIŠTE
U KRIŽEVCIMA

KLASA: 602-04/22-01/01
URBROJ: 2137-78-22/68
Križevci, 30. rujna 2022.

PRIVREMENA RANG LISTA ZA SMJEŠTAJ STUDENATA
U STUDENTSKOJ KUĆI VGUK U AKAD. GOD. 2022/23.

Povjerenstvo za provedbu natječaja za stjecanje prava na smještaj u Studentskoj kući VGUK konstatiralo je da su u otvorenom roku temeljem provedenog natječaja dostavljene četiri prijave kako slijedi:

DANIJELA STOLESKI, studentica II. god.
preddiplomskog Stručnog studija Poljoprivreda

PETRA NAĐ, studentica II.god.
Specijalističkog diplomskog stručnog studija Poljoprivreda

TEA SKUKAN, studentica II. god.
preddiplomskog Stručnog studija Poljoprivreda

ANA KOLAR, studentica II. god.
Specijalističkog diplomskog stručnog studija Poljoprivreda

Nakon razmatranja prijava Povjerenstvo je izvršilo pregled dokumentacije, ispunjenje formalnih uvjeta natječaja te bodovanje kandidata nakon čega je utvrdilo privremenu listu prijavljenih kandidata za stjecanje prava na smještaj u Studentskoj kući VGUK u akad. god. 2022/23. kako slijedi:

TEA SKUKAN – 268 bodova*

ANA KOLAR – 210 bodova*

DANIJELA STOLESKI – 147 bodova*

* Broj bodova se izračunava prema Pravilniku o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na stanovanje u Studentskoj kući VGUK

Lista studenata, kandidata za stjecanje prava na smještaj u Studentskoj kući VGUK objavljena je 30. rujna 2022. na mrežnoj stranici VGUK.

NAPOMENA: Rangirani studenti koji ne upišu II. odnosno III. godinu studija u akad. 2022/23. gube pravo smještaja u Studentskoj kući VGUK i njihovo mjesto popunit će se sljedećim s dopunske rang liste.

Prilikom useljenja studenti trebaju dostaviti liječničku potvrdu da nemaju kontraindikacija za smještaj u dom.

 

Povjerenstvo za provedbu natječaja

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.