U ponedjeljak 28. siječnja 2019. organiziran je na Učilištu doček za brucoše – izvanredne studente prve godine preddiplomskog Stručnog studija Poljoprivreda.

Dobrodošlicu je studentima najprije zaželjela dekanica dr. sc. Marijana Ivanek-Martinčić, podsjetivši ih da su došli na najstarije učilište u ovom dijelu Europe, istaknula je kako mogu biti ponosni na svoj izbor studija poljoprivrede. Pročelnica Odjela za preddiplomski stručni studij dr. sc. Marcela Andreata-Koren kratko ih je upoznala sa studijskim programom, naglasila je važnost redovitog učenja i praćenja nastave. Prodekanica za nastavu i studente dr. sc. Tatjana Jelen studente je upoznala s organizacijom nastave i ispita i pozvala ih na dobru međusobnu suradnju.

Studentima smo zaželjeli uspjeh u studiranju, a nakon dočeka imali su prva predavanja.

Prodekanica:
Dr. sc. Tatjana Jelen

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.