Prvi dan nastave – radni dan našim brucošima!

Brucošima Visokoga gospodarskog učilišta, redovitim studentima preddiplomskog stručnog studija Poljoprivreda, prvog su dana nastave dobrodošlicu zaželjele dekanica dr.sc. Marcela Andreata-Koren i prodekanica za nastavu i studente dr. sc. Tatjana Jelen.  

S obzirom da je prvi dan bio radni, naši su brucoši odradili nastavu prema rasporedu, a u kratkom obraćanju prije nastave dobili su samo osnovne informacije o studiranju na Učilištu, dok detaljnije informacije tek slijede. U prva će dva tjedna biti za njih organizirano nekoliko kratkih informativnih druženja s pročelnicom studija, mentorima godišta i predstavnicima Studentskog zbora kako bi ih postepeno upoznali s bitnim pojedinostima za što uspješnije studiranje.

Želimo svima dobrodošlicu na VGUK!

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.