Na Učilištu održano predavanje „ŽIVI ODRŽIVO – SMANJI OTPAD“

 

U sklopu projekta "Živi održivo - smanji otpad" provodi se niz edukacija za gradske ustanove, poduzeća, udruge i građane. Želi se i na ovaj način utjecati na smanjenje otpada, ali i pružiti primjer kako postupati s otpadom.

Projekt provode Grad Križevci, Komunalno poduzeće d.o.o. Križevci i udruga KLIK- Križevački Laboratorij Inovacija za Klimu.

Jedno takvo predavanje održano je i za djelatnike Učilišta. Održala ga je Dijana Mijač Dretar, voditeljica sustava kvalitete i zaštite okoliša u Komunalnom poduzeću d.o.o.

Za predavanje zasigurno možemo reći da je u nama potaknulo razmišljanje o ulozi pojedinca u cjelovitom sustavu gospodarenja otpadom. Problem je iznesen na vrlo interesantan način, s jako puno ilustracija o tome što se događa ukoliko se ne ponašamo odgovorno s otpadom.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.