Izvanredni studenti prve godine preddiplomskog Stručnog studija Poljoprivreda krenuli s nastavom

U utorak 11. listopada 2022. izvanredni studenti prve godine preddiplomskog Stručnog studija Poljoprivreda krenuli su s nastavom.

Dobrodošlicu je studentima zaželjela dekanica dr. sc. Marcela Andreata-Koren podsjetivši ih da su došli na najstarije učilište u području poljoprivrede u ovom dijelu Europe. Istaknula je kako trebaju biti ponosni na svoj izbor studija jer je poljoprivreda budućnost. Prodekanica za nastavu i studente dr. sc. Tatjana Jelen studente je kratko upoznala sa studijskim programom, naglasila je važnost redovitog učenja i praćenja nastave, upoznala ih s organizacijom nastave te ih pozvala na dobru međusobnu suradnju.

Studentima smo zaželjeli uspjeh u studiranju, a odmah nakon dočeka imali su prva predavanja.

Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.