Dana 16.01.2019. održana je Skupština udruge bivših studenata VGUK – Alumni VGUK na kojoj je bilo prisutno oko tridesetak članova. Prisutne je pozdravila dekanica dr.sc. Marijana Ivanek-Martinčić te zahvalila na uspješnom dosadašnjem radu te poželjela uspjeh u daljnjim aktivnostima Udruge.

Izvješće o dosadašnjem radu Udruge podnijele su Martina Zrno i dr.sc. Kristina Svržnjak te su naglasile kako su se bivši studenti uključili na stručno osposobljavanje na VGUK te nastavne i izvannastavne aktivnosti studenata. Istaknut je poziv sadašnjim studentima da sudjeluju na Nacionalnoj konferenciji „Strukturiranim dijalogom do održivih ruralnih zajednica“ što je organizirao bivši student Tomislav Skočić te projekt „Okusi z mojega grunta“ čiji je voditelj bivša studentica Sonja Fožon u kojem je sudjelovalo nekolicina bivših studenata i profesori VGUK. Udruga se također prijavila i na natječaj Grada Križevaca te su dobivena sredstva za promotivne aktivnosti (angažiranje studentice Irme Vargić za pokretanje i održavanje facebook stranice VGUK i održavanje tečaja fotografiranja za sadašnje studente VGUK te nabavka sadnica ukrasnog bilja koje će se posaditi na prostoru VGUK). Također je istaknuto kako je bivši student Tomislav Skočić izradio dva rješenja za logotip Alumni VGUK, a prisutni su se odlučili za rješenje u prilogu.

Predsjednica Alumni VGUK Sonja Fažon podnijela je financijsko izvješće za 2018. godinu, financijski plan i plan rada za 2019. godinu u kojem su istaknute sljedeće aktivnosti:

  1. Prijava na natječaje,
  2. Aktivnosti usmjerene na razvoj znanosti, obrazovanja i cjeloživotnog učenja i aktivnosti usmjerene na očuvanje tradicije i običaja,
  3. Objavljivanje zanimljivosti i događaja na internet stranici,
  4.  Prezentacije i predstavljanje OPG-a članova ALUMNI,
  5. Organizacija stručnih skupova, okruglih stolova, seminara,
  6. Suradnja s drugim udrugama bivših studenata u zemlji i inozemstvu,
  7. Organizacija stručnih putovanja, sportskih susreta.

Predsjednica je pozvala sve prisutne da se aktivno uključe u rad Udruge kako bi se ostvarili ciljevi i zadaci Udruge.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.