OBAVIJEST REDOVITIM STUDENTIMA - STEM stipendije

 

 

Ministarstvo znanosti i obrazovanja dodjeljuje državne stipendije za studente u STEM područjima znanosti

U skladu s Pravilnikom o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na državnu stipendiju u STEM područjima znanosti (Narodne novine, br. 106/22). Pravo na državnu STEM stipendiju imaju redoviti studednti VGUK - upisani na preddiplomski Stručni studij Poljoprivreda i specijalistički diplomski stručni studij Poljoprivreda pod uvjetima koji su određeni predmetnim Pravilnikom.


Državne stipendije dodjeljuju se na temelju provedenoga Javnog poziva za dodjelu državnih stipendija u STEM područjima znanosti objavljenog na mrežnoj stranici Ministarstva.

Prijave za postupak dodjele državnih stipendija podnose se u mrežnoj aplikaciji stemstipendije.mzo.hr na koju se student prijavljuje sa svojim AAI podacima najkasnije do 25. listopada 2022.
 

Rang-liste objavljuju se na mrežnim stranicama Ministarstva najkasnije nakon 60 dana od dana zatvaranja Javnog poziva.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.