Sukladno Odluci Stručnog vijeća o stipendiranju redovitih studenata akad. god. 2022/2023. od 30. rujna 2022. godine raspisuje se

N A T J E Č A J

za dodjelu pet stipendija za izvrsnost redovitim studentima

u akad. god. 2022/2023.

Dodjeljuje se pet stipendija za izvrsnost redovitim studentima i to:

  • jedna za studente II. godine studija, (rangiranje prema uspjehu na prvoj godini studija)
  • tri stipendije za studente III. godine studija i to po jedna za svaki od smjerova (rangiranje prema uspjehu u drugoj godini studija)
  • jedna za studente II. godine diplomskog studija (rangiranje prema uspjehu na prvoj godini studija)

Godišnji iznos jedne stipendije je 5.000,00 kn, a isplaćuje se u 10 mjesečnih rata. Sredstva za stipendije osigurava Visoko gospodarsko učilište u Križevcima.

Pravo prijave na natječaj imaju redoviti studenti preddiplomskog Stručnog studija Poljoprivreda II. i III. godine studija i redoviti studenti Specijalističkog diplomskog studija Poljoprivreda II.  godine studija koji su u prethodnoj ak. god. odnosno do 30. rujna 2022. stekli najmanje 55 ECTS bodova i težinski prosjek najmanje 4,0.

Pravo prijave na natječaj nemaju:

  • studenti koji su tijekom studija ponavljali godinu,
  • studenti koji imaju upisano mirovanje studentskih obveza u akad. god.  2022/2023.
  • studenti korisnici drugih državnih stipendija.

Rang listu prijavljenih studenata Visokoga gospodarskog učilišta u Križevcima - natjecatelja po godinama studija utvrđuje Povjerenstvo za provedbu natječaja.

Rang lista natjecatelja po godinama i studijima određuje se izračunom tako da se postignuta ocjena svakog predmeta množi s pripadajućom vrijednosti ECTS boda toga predmeta.

Natječaj se objavljuje na oglasnoj ploči i na mrežnoj stranici Visokoga gospodarskog učilišta u Križevcima.

Natjecatelji su dužni ispuniti obrazac koji se preuzima s mrežne stranice Visokoga gospodarskog učilišta u Križevcima.

Potpuno i uredno ispisani obrazac prijave predaje se u Upravi Visokoga gospodarskog učilišta u Križevcima (urudžbeni zapisnik) ili se šalje poštom na adresu: Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Milislava Demerca 1, 48260 Križevci s naznakom "za stipendiju ".

Natječaj traje do 26. listopada 2022. u 14,00 sati Nepotpune i zakašnjele prijave neće se uzimati u obzir.

Odluka o podjeli stipendija najboljim studentima objavit će se na oglasnoj ploči i na mrežnoj stranici Visokoga gospodarskog učilišta u Križevcima.

Sa studentima kojima će se dodijeliti stipendija zaključit će se ugovor o stipendiranju.

                                   

                                                                                                    DEKANICA:

     dr. sc. Marcela Andreata Koren, prof. v. š.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.