ZELENI UTORAK u Gradskoj knjižnici "Franjo Marković"

Gradska knjižnica "Franjo Marković" i Udruga Biom pozivaju vas na promociju najpotpunijeg i ilustracijama najbogatijeg priručnika o pticama Ptice Hrvatske i Europe  u utorak, 12. veljače 2019. u 18 sati u multimedijskoj dvorani knjižnice.

Priručnik “Ptice Hrvatske i Europe” najbolji je vodič za prepoznavanje ptica u Europi. Na 446 stranica sa više od 4000 prelijepih, gotovo stvarnih ilustracija koje su izradili vodeći svjetski ilustratori ptica uvest će vas u bogatstvo raznolikosti ptičjih vrsta koje nas okružuju i u svijet promatranja ptica.
Miloš Martinović, jedan od urednika, će predstaviti knjigu i održati informativno predavanje o praktičnom korištenju knjige u promatranju ptica.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.