Prvo natjecanje u oranju učenika Srednje gospodarske škole u Križevcima

 

 

Dana 20. listopada 2022. godine na poljoprivrednim površinama Srednje gospodarske škole u Križevcima održano je prvo natjecanje učenika u oranju.

Prijavljeno je 11 ekipa koje su odmjerile snage na polju.

Treće mjesto u kategoriji pluga ravnjaka osvojili su Dominik Štragelj i Vedran Obad, drugo mjesto su zauzeli Andrej Popović i Luka Došlović, a prvo mjesto pripalo je Matiji Konjačiću i Stefanu Višak Rajiću. Nagrade pobjednicima uručio je profesor SGŠ, mr.sc. Darko Novotni dipl.ing., inače predsjednik Udruge orača Koprivničko-križevačke županije.

Visoko gospodarsko učilište u Križevcima je svoju podršku Srednjoj gospodarskoj školi i učenicima-natjecateljima, nadamo se jednog dana i budućim studentima VGUK, pružilo u vidu poljoprivrednih strojeva kao i bodrenjem studenata i zaposlenika VGUK u publici.

Dekanica Visokoga gospodarskog učilišta u Križevcima dr.sc. Marcela Andreata-Koren pozdravila je organizaciju ovog natjecanja SGŠ.

Kako je proteklo prvo natjecanje u oranju Srednje gospodarske škole u Križevcima možete pogledati u kratkom videu ispod.

 

Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.