VGUK NA KONFERENCIJI O RURALNOM TURIZMU U MEĐIMURJU

U petak, 25.11.2022. U Termama Sveti Martin na Muri održana je treća po redu Međunarodna znanstveno-stručna konferencija za razvoj ruralnog turizma RRT 2022. pod nazivom: „Edukacija kao ključni faktor održivog i odgovornog razvoja ruralnog područja“.

Cilj konferencije je razmjena međusobnih iskustava  gospodarstvenika, turističkih djelatnika i neposrednih nositelja razvojnih aktivnosti iz više zemalja, te predstavljanje znanstveno-stručnih radova kroz tematske panele i stručna predavanja na temu ruralnog turizma.

Na konferenciji su sudjelovale dekanica Učilišta dr.sc. Marcela Andreata-Koren, i to u panel raspravi o važnosti edukacije za održivi i odgovorni razvoj ruralnih područja, te dr.sc. Sandra Kantar, izlažući rad pod naslovom: „Utjecaj projekata na kreiranje predmeta iz područja ruralnog turizma na Visokom gospodarskom učilištu u Križevcima“(Kantar, Svržnjak, Jerčinović).

Posebnost ove konferencije je što je Visoko gospodarsko učilište u Križevcima uključeno  kroz terensku nastavu i sudjelovanje studenata u međunarodnoj Studentskoj konferenciji, održanoj 24.11.2022., te kao ravnopravan partner i sudionik u jednom od najvažnijih međunarodnih znanstveno-stručnih događanja na temu razvoja ruralnog turizma u Hrvatskoj.

                                                                                                                                     Izvješće pripremila:

                                                                                                                      Dr.sc. Sandra Kantar, prof. struč. stud.

Više o konferenciji možete vidjeti na fotografijama i poveznicama:

https://www.rrt2020.info/

https://vimal.hr/wp-content/uploads/2022/11/PROGRAM-KONFERENCIJE-RRT-2022-25.11.2022..pdf

https://hrturizam.hr/u-medimurju-se-odrzava-medunarodna-znanstveno-strucna-konferencija-za-razvoj-ruralnog-turizma

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.