ZAKLADA IVAN BULIĆ - GODIŠNJA NAGRADA ZA NAJBOLJI DOKTORSKI RAD

Asistentica Visokog gospodarskog učilišta u Križevcima dr. sc. Matea Habuš dobitnica je godišnje nagrade za najbolji doktorski rad u 2022./2023. akademskoj godini od strane Zaklade Ivan Bulić. U dostojanstvenoj atmosferi u Hrvatskom državnom arhivu u Zagrebu, uz prigodan program, nagrada joj je uručena na 6. Svečanoj sjednici Zaklade Ivan Bulić, 8. prosinca 2022. godine. Cilj Zaklade Ivan Bulić je stvarno i praktično pomoći u realizaciji ideja za koje se Ivan Bulić tijekom svog života, obrazovanja i rada zalagao, a koje su sročene u njegovoj misli: Mladima treba omogućiti pristup svim znanjima i informacijama.

Sredstva Zaklade se dodjeljuju u nekoliko kategorija poput jednogodišnje stipendije studentima s vrhunskim rezultatima rada, godišnje nagrade Ivan Bulić i novčane nagrade studentima za najznačajniji projekt ili doktorski rad od posebnog značaja za struku. U iznimnim situacijama sredstva se mogu koristiti i za ostale fizičke i pravne osobe u vidu nagrade i potpore za realizaciju projekta značajnog za struku, nagrade Ivan Bulić za poseban doprinos struci te nagrade Ivan Bulić za životno djelo.

Čestitamo Matei na ovom iznimnom uspjehu!

https://zakladaivanbulic.com/dobitnici-potpora-stipendija-priznanja-i-nagrada-za-akademsku-godinu-2022-2023/

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.