Čestit Božić i  sretnu novu 2023. godinu želi Vam

Visoko gospodarsko učilište u Križevcima!

Brojni su studenti završili svoje visokoškolsko obrazovanje u Križevcima, dvogodišnje, trogodišnje ili petogodišnje. Oni su svugdje oko nas, kamo god idemo, gdje god se nađemo nailazimo na veliki broj naših nekadašnjih studenata. Tako je poseban osjećaj bio naći se na svečanom obilježavanju 20 godina rada Središnjeg laboratorija za kontrolu kvalitete mlijeka u Križevcima. Sve je vrvjelo od naših bivših studenata. Morali smo napraviti zajedničku fotografiju. Nije li prekrasan prizor ispunjen zajedništvom i toplinom?

Kao što se veselimo budućim studentima koji će studirati na Veleučilištu u Križevcima, uvijek ćemo se posebno radovati susretu s onima koji su dio svog života proveli na Učilištu.

Ova je čestitka upućena svima, do koga god dođe, a posvećena njima, bivšim studentima našeg malog, ali toplog učilišta!

Veleučilište u Križevcima

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.