VISOKO GOSPODARSKO UČILIŠTE
U KRIŽEVCIMA

KLASA: 602-04/23-01/01
URBROJ: 2137-78-23/37
Križevci, 17. veljače 2023.

PRIVREMENA RANG LISTA ZA SMJEŠTAJ STUDENATA
U STUDENTSKOJ KUĆI VGUK U AKAD. GOD. 2022/23.

Povjerenstvo za provedbu natječaja za stjecanje prava na smještaj u Studentskoj kući VGUK konstatiralo je da su u otvorenom roku temeljem provedenog ponovljenog natječaja dostavljena jedna prijava:

ANTON BERIŠIĆ, student I. god.
specijalističkog diplomskog stručnog studija Održiva i ekološka poljoprivreda

Nakon razmatranja prijava Povjerenstvo je izvršilo pregled dokumentacije, ispunjenje formalnih uvjeta natječaja te bodovanje kandidata nakon čega je utvrdilo privremenu listu prijavljenih kandidata za stjecanje prava na smještaj u Studentskoj kući VGUK u akad. god. 2022/23. kako slijedi:

ANTON BERIŠIĆ – 53,30 bodova*

* Broj bodova se izračunava prema Pravilniku o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na stanovanje u Studentskoj kući VGUK

Lista studenata, kandidata za stjecanje prava na smještaj u Studentskoj kući VGUK objavljena je 17. veljače 2023. na mrežnoj stranici VGUK.

Prilikom useljenja studenti trebaju dostaviti liječničku potvrdu da nemaju kontraindikacija za smještaj u dom.

 

Povjerenstvo za provedbu natječaja

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.