Poštovane kolegice/kolege!

Stručna praksa iz predmeta Vinogradarstvo i vinarstvo, za studente redovnog i izvanrednog studija III godine, akademske 2023/24., u rasadniku Kleščeca (rezidba u zrelo) održati će prema terminima: 

- u utorak, 27.2.2024. (RS + IS)

- u srijedu, 28.2.2024. (RS) 

Praksa traje od 8 do 16 sati.
Na praksu doći u prikladnoj odjeći i obući.

Škare možete ponijeti svoje ili ćete ih dobiti na Veleučilištu.

Redovito pratite obavijesti na web stranici nastavnika jer se zbog loših vremenskih prilika (poziv je na temelju vremenske prognoze koja nije uvijek točna) termin može promijeniti (navečer dan prije obvezatno provjeriti na web stranici), pa će se odrediti drugi termin održavanja stručne prakse. 

Stručna praksa je obvezatna za sve studente RS i IS.

NAKNADNIH ODRAĐIVANJA STRUČNE PRAKSE NEĆE BITI.

U slučaju bilo kakvih nejasnoća, opravdane spriječenosti (bolest), što prije obratite se predmetnom nastavniku. 

 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.