IZVRSNI REZULTATI  STUDENTICA VGUK NA NATJECANJU U OCJENJIVANJU GOVEDA U PARIZU – SIA 2023

 

Visoko gospodarsko učilište u Križevcima ponosi se izvrsnim rezultatima studentica IVANE MERC i STELLE HOSSU koje su na međunarodnom natjecanju u ocjenjivanju goveda u Parizu osvojile  šesto i sedamnaesto mjesto. Pri tome moramo napomenuti da su ovi izvanredni rezultati ostvareni u konkurenciji 65 natjecatelja iz 27 zemalja iz Europe plus Kanada. Ivana Merc ostvarila je ukupno 90% točnih ocjena, a Stela Hossu 78%. Jako dobar rezultat hrvatskih natjecatelja potvrdio je i Zvonimir Paponja sa Stručnog studija Vinogradarstva, Veleučilišta u Požegi, koji je osvojio 2. mjesto u ocjenjivanju vina te, osim trofeja, ponio i poklon nagradu u iznosu od 300 eura.

Organizator natjecanja je Ministarstvo poljoprivrede Republike Francuske koje poziva tradicionalno studente iz svih zemalja EU i šire, a samo natjecanje održava se u sklopu Poljoprivrednog sajma SIA 2023 (Salon International de l'Agriculture).  

Dr. sc. Dražen Čuklić

Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.