Anketa - Stavovi mladih u Republici Hrvatskoj o urbanoj poljoprivredi

 

Poštovani,

ovim Vas putem pozivamo da sudjelujete u istraživanju o urbanoj poljoprivredi. Putem anketnog upitnika želimo istražiti stavove mladih o poznavanju i primjeni urbane poljoprivrede.

Vaši odgovori pomoći će u razumijevanju potreba i prepreka s kojima se mladi susreću, kako prevladati postojeće probleme u primjeni urbane poljoprivrede, te kreirati okvir koji će potaknuti primjenu urbane poljoprivrede.

Za popunjavanje ove ankete potrebno je 5 – 10 minuta. Sudjelovanje u ovoj anketi je dobrovoljno, a Vaši odgovori potpuno anonimni.

Za sva dodatna pitanja u vezi istraživanja možete se obratiti na mail: dgajdic@vguk.hr

Web adresa on-line upitnika je: https://survey.motherlandia.org/index.php/368614?lang=en

Unaprijed se zahvaljujemo na suradnji i vašem vremenu!

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.