Rezidba vinograda i voćnjaka 2023.

 

 

Krenuli su radovi u vinogradu. Dobro je poznato da je zimska rezidba vinove loze jedan od najvažnijih zahvata kojim se, osim formiranja i održavanja uzgojnog oblika, osigurava i urod za narednu vegetacijsku sezonu. Sve što se naučilo u teoriji, sada se primijenilo u praksi u kojoj su se naši studenti vrlo dobro snašli.

Zatim je na red došao voćnjak u kojem je trebalo savladati rezidbu različitih vrsta voćaka. To je također vrlo važan zahvat o kojem ovisi redovita i kvalitetna rodnost u narednoj vegetaciji.

Uz stručnu pomoć profesora Dragutina Kamenjaka i nadzor njegove asistentice Ive Šikač, studenti su odradili sve na vrijeme i onako kako treba. Vrijeme nas ni ove godine nije baš poslužilo, ali, bez obzira na to, sve je odrađeno s voljom i uz puno smijeha.

Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.