Zbor veleučilišta usvojio Nacionalne veleučilišne kriterije za izbor na radna mjesta na veleučilištima

U srijedu, 15. ožujka 2023. održana je četvrta sjednica Zbora veleučilišta u Puli čiji je domaćin bilo Istarsko veleučilište.

Na sjednici su sudjelovali i župan Istarska županije g. Boris Miletić te v.d. ravnateljica Agencije za znanost i visoko obrazovanje mr. sc. Sandra Bezjak.

Zbor veleučilišta jednoglasno je usvojio Nacionalne kriterije za izbor na nastavna radna mjesta na veleučilištima (Nacionalne veleučilišne kriterije). Navedeni kriteriji značajno podižu kriterije za izbor nastavnika na nastavna radna mjesta te će pozitivno utjecati na podizanje razine kvalitete nastave na veleučilištima.

Sjednici su prisustvovale dekanica, dr. sc. Marcela Andreata-Koren i prodekanica za nastavu i studente, dr. sc. Tatjana Jelen.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.