VGUK na Bjelovarskom sajmu

Održan je 24. Proljetni međunarodni bjelovarski sajam u Gudovcu.

Sajam je otvorila ministrica poljoprivrede Marija Vučković. Službenom otvaranju sajma prisustvovala je dekanica Učilišta, dr. sc Marcela Andreata-Koren.

Na sajmu je predstavljeno više od 400 izlagača iz 10 zemalja, a najveći dio ponude bila je poljoprivredna mehanizacija, repro-materijal za proljetnu sjetvu, sadnice i niz ostalih sadržaja.

Na velikom broju izlagačkih prostora, zaposleni u području poljoprivrede, bili su završeni studenti Učilišta. Bilo je tu i sadašnjih studenata, a susret s Mihaelom, Ivanom i Paolom smo i zabilježili.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.