Studenti Veleučilišta u Karlovcu na terenskoj nastavi u našem Veleučilištu

I ove akademske godine naše praktikume posjetili su studenti 2. godine prijediplomskog stručnog studija Prehrambena tehnologija Veleučilišta u Karlovcu. U studijskom programu slušaju predmete Kemija i fizika mlijeka i Primarna proizvodnja mlijeka u sklopu kojih imaju terensku nastavu. U našem Praktikumu za zootehniku imali su prilike vidjeti goveda, konje, ovce, koze, perad (križevačku kukmastu kokoš) i magarce, a sve im je pokazivao i objašnjavao dr. sc. Dražen Čuklić, prof. struč. stud., profesor iz područja zootehnike na našem Veleučilištu.

Gosti iz Karlovca posjetili su i Središnji laboratorij za kontrolu kvalitete mlijeka te farmu mliječnih krava i mljekarski praktikum Srednje gospodarske škole Križevci.

U pratnji studenata bila su i dvojica predmetnih nastavnika.

„Puno hvala na gostoprimstvu. Studenti su jako zadovoljni terenskom nastavom“ – poručili su nam studenti i dr. sc. Bojan Matijević, prof. struč. stud., profesor Veleučilišta u Karlovcu.

Izvor fotografija: Veleučilište u Karlovcu

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.