Coca-Colina podrška mladima

Grupa studenata 2. godine stručnog prijediplomskog studija Poljoprivreda, smjera Menadžment u poljoprivredi: Lorena Milinković, Anamarija Burek, Zvjezdana Uzelac, Mihael Stručić i Danijel Topljak zajedno s profesoricom dr. sc. Sandrom Kantar, sudjelovali su u besplatnom on-line programu izobrazbe putem LEAP Academy platforme „Coca-Colina podrška mladima.“ Program se sastoji od tri modula: Zapošljavanje, Uvod u projektni menadžment i Prezentacijske i prodajne vještine. Kroz edukaciju polaznicima je predstavljeno kako napisati dobar životopis te kako se predstaviti kao najbolji kandidat na razgovoru za posao. Nadalje, studenti su naučili kako savladati osnove vođenja projekata te razviti prezentacijske i prodajne vještine javnog nastupa. Nakon svakog odslušanog modula uslijedio je test znanja kojeg su studenti uspješno položili.

Ideja o sudjelovanju proizašla je iz nastavnih aktivnosti na predmetu „Osnove poslovne etike“ u okviru kojih su se studenti kao grupa motivirano uključili u cijeli proces. Nakon edukacije, studenti su recenzirali program. Kao znak zahvalnosti i dobre suradnje, Coca-Cola je studentima osigurala mali poklon i  potvrdu o sudjelovanju.

Coca-Colina podrška mladima osmišljena je da povoljno utječe na živote i dobrobit prijavljenih sudionika te osnaži mlade ljude u pronalasku posla. Pružanjem temeljnih životnih i poslovnih vještina, razvijanjem samopouzdanja te stvaranjem dugotrajnih mreža, programom se želi doprinijeti suzbijanju problema nezaposlenosti mladih u Hrvatskoj. Zanimljivi predavači educirali su studente o prodajnim i pregovaračkim vještinama, upravljanju projektima, te temama vezanima uz osobni razvoj kako bi im što bolje približili što ih čeka u poslovnome svijetu.

Danijel Topljak

student 2. godine Menadžmenta u poljoprivredi

Veleučilište u Križevcima

Više o projektu dostupno je na:

https://hr.coca-colahellenic.com/hr/odrzivo-poslovanje-hr/coca-colina-podrska-mladima

https://www.facebook.com/CocaColinapodrskamladimaHrvatska/

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.