Okrugli stol
-
Izazovi poljoprivredne proizvodnje u izmijenjenim političkim i klimatskim prilikama

 

 

U srijedu 28. lipnja 2023. u knjižnici Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti održan je Okrugli stol pod nazivom: "Izazovi poljoprivredne proizvodnje u izmijenjenim političkim i klimatskim prilikama" 

Na Okruglom stolu je sudjelovao i profesor Veleučilišta u Križevcima dr.sc. Siniša Srečec koji je održao predavanje na temu  "Gubitci u poljoprivredno-prehrambenim lancima". Među ostalima, sažetak njegovog predavanja možete pročitati na poveznici: https://www.info.hazu.hr/events/okrugli-stol-izazovi-poljoprivredne-proizvodnje-u-izmijenjenim-politickim-i-klimatskim-prilikama/

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.