EKO FESTIVAL: ODRŽIVOST, ZAJEDNIŠTVO, BUDUĆNOST
(KRIŽEVCI, 15. - 17. 09. 2023.)

Voditelj projekta SOFI (Smart Organic Food Initiative) Veleučilište u Križevcima, zajedno s partnerima: Udruga za Ekonomiju zajedništva (Križevci), Središte za cjeloživotno učenje (Travnik, BiH) i Starkmacher e.V. (Mannheim, Njemačka), uz podršku gradova Križevci i Travnik te veleučilišta Rhein-Waal University of applied sciences iz Klevea u Njemačkoj, pozivaju Vas na EKO FESTIVAL koji će se održati u Križevcima 15. - 17. 09. 2023. u centru Mariapoli Faro.

Na Eko festivalu ćemo s posjetiteljima podijeliti dosadašnje rezultate rada na projektu i pripremiti zanimljiva predavanja o utjecaju poljoprivrede na održivost opskrbe hranom i klimatske promjene, utjecaju klimatskih promjena na poljoprivredu, te razmijeniti korisna iskustva s proizvođačima i potrošačima ekoloških proizvoda. U programu Eko festivala predviđeno je održavanje konferencije, obrazovni treninzi, paneli s razmjenom iskustava, radionice, te koncert dua Darko Rundek i Ana Kovačević. Glavna tema Eko festivala je „Kakva poljoprivredna gospodarstva ostavljamo slijedećim generacijama?“.

Okvirni program nalazi se u prilogu, a uskoro ćemo dostaviti i detaljan program s predavačima i panelistima.

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže!

 

 

 

 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.