VetNEST u stočarskom praktikumu

 

 

Polaznici Ljetne škole VetNEST (Summer School Animal Welfare, Veterinary Ethics and Law and Communication Skills) bili su u stočarskom praktikumu Veleučilišta u Križevcima 13.7.2023. Ljetna škola VetNEST uključuje nastavu i praktični rad, grupne aktivnosti i posjet farmama s fokusom na dobrobit životinja, veterinarsku etiku i pravo, kao i komunikacijske vještine, a ove je godine održana na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu. U našem stočarskom praktikumu polaznici su odradili praktični dio nastave koji se odnosio na procjenu dobrobiti ovaca.

U Ljetnoj školi sudjelovalo je 26 studenata veterine iz 9 zemalja (Poljske, Češke, Austrije, Kosova, Albanije, Bosne i Hercegovine, Sjeverne Makedonije, Srbije i Hrvatske), došli su u pratnji nastavnika, izv. prof. dr. sc. Maria Ostovića s Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i izv. prof. dr. sc. Miroslava Kjosevskog s Fakulteta veterinarske medicine Sveučilišta Sv. Ćirila i Metoda u Skoplju. U pozitivnoj radnoj atmosferi s njima su proveli dan naši nastavnici dr.sc. Damir Alagić, Goran Mikec, mag. ing. agr., i dr.sc. Tatjana Jelen.

Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija_2 Fotogalerija_2 Fotogalerija_2 Fotogalerija_2 Fotogalerija_2

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.