USPJEŠNO ODRŽAN EKO FESTIVAL  15.-17.09.2023.

Međunarodni Eko festival „ Održivost, zajedništvo, budućnost“  zajednički su organizirali Veleučilište u Križevcima, kao voditelj projekta Inicijativa za pametnu ekološku poljoprivredu (SOFI) u partnerstvu s Udrugom za ekonomiju zajedništva iz Križevaca, Središtem za cjeloživotno učenje iz Travnika u BiH te udrugom Starkmacher iz Mannheima u Njemačkoj, uz podršku gradova Križevci i Travnik te veleučilišta Rhein-Waal University of applied sciences iz Klevea u Njemačkoj.

Glavna tema festivala je „Kakva gospodarstva ostavljamo sljedećim generacijama poljoprivrednika?“.

Trodnevni program je, između ostalog, uključivao konferencije, predavanja, panele, radionice, koncerte i projekcije o praksama održivog i ekološkog uzgoja, agroturizmu, promociji, mehanizaciji i digitalizaciji kao i važnosti bioraznolikosti u agro-ekosustavima. Kao panelisti, sudjelovali su mnogi stručnjaci i znanstvenici iz Hrvatske i inozemstva kao i predstavnici obiteljskih gospodarstava.

Više o Eko festivalu možete pročitati na sljedećim poveznicama:

https://www.euki.de/en/events/eco-festival-2023-sustainability-community-future/

https://www.agroklub.com/sajmovi-dogadjanja/blizi-se-eko-festival-2023-u-krizevcima/89599/

https://krizevci.hr/dogadjanja/eko-festival/

https://www.krizevci.info/2023/09/13/eko-festival-za-vikend-u-krizevcima/

https://prigorski.hr/trodnevni-eko-festival-u-krizevcima-nudi-zanimljive-radionice-predavanja-koncerte/

https://www.visitkrizevci.hr/eko-festival/

https://krizevci.tv/2023/09/16/komunalno-poduzece-krizevci-organiziralo-zabavne-eko-radionice-na-eko-festu/?fbclid=IwAR2prN24ulzmi0Zfnz6cMC_X9ETYqgLaef-7fo4p1OzFnnWptihoxmC0ArQ

Foto izvor: https://krizevci.tv

Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.