PRVI DAN BRUCOŠA NA VUK

 

 

Za redovite studente prve godine stručnog prijediplomskog studija Poljoprivreda u ponedjeljak 2. listopada 2023. počela je nastava. Najljepše razdoblje života, studiranje, je krenulo! 

Ujutro je za njih organiziran na doček na kojem im je dobrodošlicu najprije zaželjela dekanica dr. sc. Marcela Andreata-Koren te prodekanica za nastavu i studente dr.sc. Tatjana Jelen. Istaknule su im tom prilikom kako mogu biti ponosni na svoj izbor studija poljoprivrede, upoznati su sa studijskim programom, organizacijom nastave i ispita, te im je naglašena važnost redovitog učenja i praćenja nastave. Istaknuta im prednost našeg Veleučilišta zbog susretljivosti i dostupnosti studentima. Jedna od mentorica na prvoj godini, nastavnica Iva Rojnica, mag. ing. agr. ih je provela po Veleučilištu, od knjižnice do praktikuma na Ratarni, te im je pojasnila mentorski sustav rada i iskazala spremnost pomoći im da što lakše prebrode eventualne poteškoće. Odmah nakon prijema, studenti su imali i prva predavanja!

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.