GASTROTOP

 

GLAVNI CILJ PROJEKTA

Sveukupni cilj projekta je poboljšati dostupnost edukacije u području POTROŠAČKOG TRŽIŠTA POSEBNIH OGRANIČIVANJA DIJETE kroz razvoj i provedbu programa obuke, kreativni studentski kamp – radionicu, panel diskusiju za studente, poduzetnike i akademsku zajednicu, studentsku radionicu za inovacije u segment proizvodnje hrane, idejno natjecanje za sastavljanje paketa turističkih proizvoda usmjerenih na posebne prehrambene zahtjeve, radionica na temu različitih prehrambenih pristupa/trendova, edukacija o pripremi “besplatnih” jela.

Specifični ciljevi su kroz razvoj posebnih programa osposobljavanja studenata i provedbu edukacija kako bi se unaprijedilo stručno znanje studenata zainteresiranih za gastronomski turizam te trenera ili nastavnika koji predaju na tečajevima.

Inovativnim rješenjima pridonosimo olakšavanju poslovnog razmišljanja o prehrambenom turizmu kod mladih naraštaja. Ovo će biti natjecanje u poslovnom planu za pakete turističkih proizvoda usmjerenih na posebne prehrambene zahtjeve, kreativni kamp i podizanje svijesti potrošača među ostalim ciljnim skupinama.

U odnosu na predmet našeg projektnog prijedloga važno nam je podržati suradnju među akterima u sektoru inovativne proizvodnje hrane i dostave hrane za posebne skupine potrošača te promijeniti iskustvo osobnim iskustvom.

Ovaj cilj će se postići kroz dva stručna posjeta. Iskustva stečena tijekom posjeta bit će ugrađena u projektne aktivnosti. Osim toga, specifičan cilj projekta je izrada studije koja ispituje prehrambene trendove, zdravstvene probleme vezane uz prehranu, ponudu i potražnju prehrambenih proizvoda s posebnim dijetalnim ograničenjima te prijedloge za transformaciju prehrambenog i poljoprivrednog sustava. Također, kao konačni cilj je priručnik kao podrška pružateljima usluga prehrane koji olakšavaju potražnju na tržištu potrošača s posebnim dijetalnim ograničenjima.

 

Gastro_Turizam-EN-web

Gastro_Turizam-HR-web

Gastro_Turizam-HU-web

 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.