Sukladno Odluci Vijeća Veleučilišta o stipendiranju redovitih studenata akad. god. 2023./2024. od 29. rujna 2023. godine raspisuje se

NATJEČAJ
za dodjelu pet stipendija za izvrsnost studentima koji studiraju u redovitom statusu
u akad. god. 2023./2024.

1. Dodjeljuje se pet stipendija za izvrsnost studentima koji studiraju u redovitom statusu i to:

  • jedna za studente II. godine stručnog prijediplomskog studija, (rangiranje prema uspjehu na prvoj godini studija)
  • tri stipendije za studente III. godine stručnog prijediplomskog studija i to po jedna za svaki od smjerova (rangiranje prema uspjehu u drugoj godini studija)
  • jedna za studente II. godine stručnog diplomskog studija (rangiranje prema uspjehu na prvoj godini studija)

2. Godišnji iznos jedne stipendije je 900,00 eura, a isplaćuje se u 10 mjesečnih rata. Sredstva za stipendije osigurava Veleučilište u Križevcima.

3. Pravo prijave na natječaj imaju redoviti studenti stručnog prijediplomskog studija Poljoprivreda II. i III. godine studija i redoviti studenti stručnog diplomskog studija Poljoprivreda II.  godine studija koji su u prethodnoj ak. god. odnosno do 30. rujna 2023. stekli najmanje 55 ECTS bodova i težinski prosjek najmanje 4,0.

4. Pravo prijave na natječaj nemaju:

  • studenti koji su tijekom studija ponavljali godinu,
  • studenti koji imaju upisano mirovanje studentskih obveza u akad. god.  2023./2024.
  • studenti korisnici drugih državnih stipendija.

5. Rang listu prijavljenih studenata Veleučilišta u Križevcima - natjecatelja po godinama studija utvrđuje Povjerenstvo za provedbu natječaja.

6. Rang lista natjecatelja po godinama i studijima određuje se izračunom tako da se postignuta ocjena svakog kolegija množi s pripadajućom vrijednosti ECTS boda toga kolegija.

7. Natječaj se objavljuje na oglasnoj ploči i na mrežnoj stranici VUK.

8. Natjecatelji su dužni ispuniti obrazac koji se preuzima s mrežne stranice Veleučilišta u Križevcima.

9. Potpuno i uredno ispisani obrazac prijave predaje se u Upravi Veleučilišta u Križevcima (urudžbeni zapisnik) ili se šalje poštom na adresu: Veleučilište u Križevcima, Milislava Demerca 1, 48260 Križevci s naznakom "za stipendiju ".

10. Natječaj traje do 25. listopada 2023. u 14,00 sati Nepotpune i zakašnjele prijave neće se uzimati u obzir.

11. Odluka o podjeli stipendija najboljim studentima objavit će se na oglasnoj ploči i na mrežnoj stranici Veleučilišta u Križevcima.

12. Sa studentima kojima će se dodijeliti stipendija zaključit će se ugovor o stipendiranju

DEKANICA:

 dr. sc. Marcela Andreata Koren, prof. struč. stud.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.