Neizostavni dio svakog putovanja je i doživljaj hrane. Što se jede i pije u dalekim zemljama Azije i Afrike? Koliko se njihovi običaji razlikuju od naših? Da li je svuda normalno jesti mliječne proizvode i meso? Gdje je najbolji alkohol? Tko pije vino, a tko vodu?

Saznajte odgovore na ova te brojna druga pitanja na predavanju Marka Obranovića, dugogodišnjeg vodiča i profesora na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu, 19. listopada 2023. godine, u multimedijskoj dvorani Gradske knjižnice Franjo Marković, Trg Sv. Florijana 14 u Križevcima, s početkom u 18 sati. Predavanje organiziraju Zavod za znanstveno istraživački i umjetnički rad Koprivničko-križevačke županije u Križevcima Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti te Veleučilište u Križevcima.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.