Studenti Veleučilišta na vježbama iz kolegija Konji i konjički sport

 

            U okviru nastave iz izbornog kolegija Konji i konjički sport, studenti 3. godine stručnog prijediplomskog studija Poljoprivreda odradili su vježbe na jahalištu Zadruge „Roza“ vlasnika Saše i Morane Torre.

            Studenti su prisustvovali čišćenju, uzdanju i zajahivanju konja. Dobili su uvid u osnovnu opremu koja je potrebna za konja i jahača. Također, mogli su vidjeti objekte koji su potrebni za smještaj konja i poligone za trening. Drugi dio vježbi odnosio se na trening konja. Studentima su pokazane osnove jahanja konja, hodovi kod konja te kratki trening za preponski i dresurni konjički sport. Sve je to ostvareno pod vodstvom vanjskog suradnika, Vedrana Nerve, dr. med. vet.

Domaćinima, gospodinu i gospođi Torre, zahvaljujemo što su nas i ove godine lijepo ugostili.

Kako je sve izgledalo, može se vidjeti u priloženim fotografijama i videu koje je pripremio Goran Mikec, mag. ing. agr.

Izvještaj pripremila: 

Marijana Vrbančić Igrić, mag. ing. agr., v. pred

 

 

Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.