Veleučilište u Križevcima na Obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije

 

Veleučilište u Križevcima je već tradicionalno sudjelovalo na Obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije. Ove godine bio je to jubilarni, 25. sajam.

Posjetitelji sajma su na izložbenom prostoru Veleučilišta imali priliku zaigrati nagradnu igru pod nazivom VUK SREĆE te osvojiti različite nagrade dajući točne odgovore na postavljena pitanja. Igra je uključivala kategorije voće i vino, povrće, žitarice, ruralni turizam, ljekovito bilje, zaštita bilja, stočarstvo te pitanja o Veleučilištu u Križevcima. Nagrade su bile na više načina vezane uz Veleučilište. Penkale i blokove s natpisom i logotipom Veleučilišta darovalo je Veleučilište, svoje proizvode darovali su bivši studenti Veleučilišta (ALUMNI) OPG - Matoić (sir) i Mesnice Stručić (mesni proizvodi), a med naš bivši djelatnik Vedran Nervo. Bile su tu i staklenke soka od jabuka uzgojenih na Veleučilištu koje su prerađene na OPG Šantić čija je vlasnica također ALUMNI VUK-a. Učesnici nagradne igre koji su znali odgovore na sva pitanja dobili su priliku da njihova imena budu izvučena za dobivanje glavnih nagrada, a one su bile dvije analize tla i dvije analize sjemena koje će se provesti u laboratorijima Veleučilišta.

Zainteresirani posjetitelji su mogli dobiti i informacije o VUK-u i studijskim programima kao i o projektu SOFI (Inicijativa za pametnu i ekološku poljoprivredu) čiji je nositelj Veleučilište i čija tema je vezana uz ovogodišnju temu sajma Razvoj ruralnog turizma u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Domaćini u izložbenom prostoru bili su djelatnici Veleučilišta Milan Suša, Iva Šikač, Martin Bužić, Renata Erhatić, Goran Mikec i Matea Habuš te studenti Tea Skukan, Marko Vidaković, Josipa Pervan, Danijela Mužić, Mihaela Šantić i Ivana Merc.

U slikama i videu možete vidjeti maleni dio atmosfere na sajmu.

 

 

Veleučilište na Obrtničkom i gospodarskom sajmu KCKŽŽ

Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.