DAN VELEUČILIŠTA – Sretan 163. rođendan!

Studenti i zaposlenici proslavili su rođendan Veleučilišta na svečanoj sjednici Vijeća Veleučilišta koja je održana 20. studenoga 2023. Tradicionalno obilježavanje rođendana proteklo je podsjećanjem na naše mnogobrojne aktivnosti u proteklih godinu dana, na koje svakako možemo biti ponosni. Na početku je prisutne pozdravila dekanica dr. sc. Marcela Andreata-Koren koja je istaknula da smo postali Veleučilište, zaposlili nove djelatnike i da smo dobri u mnogočemu, ali i da uvijek možemo biti bolji, što ćemo i dokazati na narednoj godišnjici. Predsjednica studentskog zbora VUK-a Ivana Merc pobrojala je godišnje mnogobrojne aktivnosti Zbora i istaknula skorije studentske planove.

Pod motom „od rođendana do rođendana“ kroz kratke prezentacije prisjetili smo se najvažnijih događanja u Veleučilištu i van Veleučilišta. Studentska postignuća, nastavne aktivnosti, aktivnosti studenata, konferencije, skupove, radionice, druženja, usavršavanja, osvojene nagrade, promoviranje Veleučilišta iznesla je prodekanica za nastavu i studente dr.sc. Tatjana Jelen. Voditelj praktikuma Martin Bužić, mag. ing. agr. prikazao je aktivnosti u ratarskom i stočarskom praktikumu. Koordinatorica za međunarodnu suradnju i projekte i Erasmus koordinatorica dr. sc. Valentina Papić Bogadi izvijestila nas je o bogatoj međunarodnoj dolaznoj i odlaznoj razmjeni studenata i profesora u sklopu Erasmus+ programa mobilnosti, a koordinator za znanost dr. sc. Siniša Srečec je prezentirao znanstveni i stručni rad na Veleučilištu i rad laboratorija kroz proteklih godinu dana.

Dekanovom nagradom za postignute rezultate u protekloj akademskoj godini nagrađeni su najbolji studenti, i to na stručnom prijediplomskom studiju Poljoprivreda redoviti student 1. godine  SPS Leon Šopar, te redovita studentica  2. godine Ivana Merc i izvanredna studentica 2. godine Bernardica Črep. Najbolji redoviti student 1. godine diplomskog studija Poljoprivreda Damir Konjačić i izvanredni student 1. godine Ivan Peršić.

Dodijeljene su dvije nagrade za izvrsnost u znanstvenom i stručnom radu nastavnika Veleučilišta. U kategoriji Najveća znanstvena produktivnost priznanje je dobila dr. sc. Matea Habuš, a u kategoriji Izvrsnost u nastavi i radu sa studentima priznanje je dobila dr. sc. Renata Erhatić.

Izvan navedenih kategorija dodijeljeno je i posebno priznanje, Priznanje za iznimni trud na uspostavi nukleusa za uzgoj vrijednih rasplodnih grla mesnog simentalca, dr. sc. Draženu Čukliću.

Čestitamo svim nagrađenima!

Rođendan je zaokružen prigodnom zakuskom i svečarskom tortom.

Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.