Erasmus koordinatorica Veleučilišta u Križevcima, dr.sc. Valentina Papić Bogadi sudjelovala je na TCA konferenciji na Cipru, a koja se održavala od 31.10.-02.11.2023.

 

TCA konferencija pod nazivom „Impact of Erasmus+ placements on higher education“ bila je namijenjena Erasmus koordinatorima koji rade sa studetima koji odlaze na stručnu praksu u inozemstvo u sklopu programa mobilnosti Erasmus+. Na konferenciji su sudionici iznosili svoja iskustva i probleme s kojima se susreću prilikom planiranja i realizacije mobilnosti.

Tijekom konferencije izrađena je baza podataka svih sudionika, a Veleučilište je već dogovorilo suradnju u sklopu istraživaja „Social work in a European perspective“ koje će provoditi Nizozemsko sveučilište Ede Christian University of Applied Sciences s kojim će i sklopiti interinstitucijski sporazum. Ostvareni su brojni kontakti s ustanovama visokoga obrazovanja iz programskih zemalja, što će bitno olakšati širenje mreže partnerskih ustanova i lakše pronalaženje ustanova i tvrtki za obavljanje stručne prakse u sklopu programa mobilnosti Erasmus+.

Foto Foto Foto

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.