Erasmus dani 2023.

 

U srijedu, 18. listopada 2023. na Učilištu su obilježeni Dani Erasmusa. Tom su prilikom studenti prve godine preddiplomskog stručnog studija Poljoprivreda imali priliku saznati sve što ih zanima o programu mobilnosti Erasmus+, mogućnostima koje se u sklopu programa nude studentima, različitim vrstama mobilnosti, trajanju mobilnosti, načinu prijave i sl.

Studenti su imali prilike vidjeti u kojim su sve zemljama studenti Učilišta s viših godina studija u proteklom razdoblju boravili u svrhu studiranja ili stručne prakse. Studenti s viših godina studija koji su u protekloj akademskoj godini biravili na Erasmus+ mobilnosti govorili su o svojim iskustvima i preporučili program mobilnosti Erasmus+ kao neizostavan dio studiranja koji otvara nove vidike, pruža nove mogućnosti, jača samopouzdanje i poboljšava jezične kompetencije.

Fotogalerija Fotogalerija

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.