IV. krug dodjele državnih STEM stipendija

 

Poštovane studentice i studenti,

 

obavještavamo Vas da je objavljen IV. krug dodjele državnih STEM stipendija. U III. krugu dodjele državnih STEM stipendija jedna je studentica odbila STEM stipendiju te se u IV. krugu dodjele crta pomiče za jedno mjesto na rang-listi prva godina prijediplomskog, integriranog prijediplomskog i diplomskog te stručnog kratkog studija.

Rang-liste su dostupne u mrežnoj aplikaciji https://stemstipendije.mzo.hr/.      

Obavijest o objavi rang-listi dostupna je na poveznici: https://mzo.gov.hr/istaknute-teme/natjecaji-196/iv-krug-dodjele-drzavnih-stipendija-u-stem-podrucjima-znanosti-u-akademskoj-godini-2023-2024/6002.

 

Liste i rang-liste izrađene su u skladu s Pravilnikom o uvjetima i načinu ostvarivanja prava studenata na državnu stipendiju u STEM područjima znanosti (Narodne novine, broj 70/2023.)

 

Crta na rang-listama pomiče se do dodjele ukupne kvote stipendija (1365 stipendija). Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavljuje popis svih dobitnika državne stipendije u STEM područjima znanosti nakon dodjele ukupne kvote državnih STEM stipendija.  

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.