Veleučilište u Križevcima dobilo još jednog doktora znanosti

 

Dana 27. veljače 2024. na Ekonomskom  fakultetu Sveučilišta u Rijeci naša kolegica Dušanka Gajdić obranila je svoj doktorat pod nazivom  The impact of collaboration and trust on performance in the organic food supply chain.

Doktorski rad napisan je na engleskom jeziku po tzv. Skandinavskom modelu, što podrazumijeva skup od četiri znanstvena rada od kojih su dva objavljena u recenziranim časopisima Sustainability i British Food Journal, a preostala dva su u procesu objave.

Rad je napisan pod mentorstvom izv. prof. dr. sc. Kristine Petljak s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu i sumentorice izv. prof. dr. sc. Helge Pavlić Skender s Ekonomskog fakulteta u Rijeci. Obranjen je pred Povjerenstvom u sastavu: izv. prof. dr. sc. Željka Mesić, Agronomski fakultet u Zagrebu, prof. dr. sc. Marija Kaštelan Mrak, Ekonomski fakultet u Rijeci i izv. prof. dr. sc. Ivana Štulec, Ekonomski fakultet u Zagrebu.

Obrani su prisustvovale i kolegicu Gajdić podržale prodekanica za nastavu dr. sc. Tatjana Jelen i dr. sc. Renata Erhatić.

Čestitamo kolegici Dušanki Gajdić na njezinom uspjehu i doprinosu znanosti na našem Veleučilištu!

Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.