Dani Erasmusa 2022.

 

U petak 21. listopada 2022. na Učilištu su obilježeni Dani Erasmusa. Tom su prilikom studenti prve godine preddiplomskog stručnog studija Poljoprivreda imali priliku saznati sve što ih zanima o programu mobilnosti Erasmus+, mogućnostima koje se u sklopu programa nude studentima, različitim vrstama mobilnosti, trajanju mobilnosti, načinu prijave i sl.

Studenti su imali prilike vidjeti u kojim su sve zemljama studenti Učilišta s viših godina studija u proteklom razdoblju boravili u svrhu studiranja ili stručne prakse, a svakako je najuzbudljiviji dio događanja bilo druženje i razgovor sa studentima koji su u prethodnom razdoblju boravili na Erasmus mobilnosti.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.