Dr. sc. Krunoslav Škrlec dobitnik
POVELJE ZA NAROČITE ZASLUGE U RAZVOJU I DJELATNOSTI DRUŠTVA I KVALITETE UOPĆE

 

Na temelju Članka 26. Statuta Hrvatskog društva menadžera kvalitete i zaključka Upravnog odbora donesenog na sjednici održanoj 11.1.2024. godine u Zagrebu, Predsjednik Društva donio je sljedeću:

O D L U K U

o dodjeli Povelje HDMK

I.

Hrvatsko društvo menadžera kvalitete dodjeljuje POVELJU Krunoslavu Škrlecu.

II.

Sukladno Članku 6. Pravilnika o društvenim priznanjima Hrvatskog društva menadžera kvalitete, POVELJA ZA NAROČITE ZASLUGE U RAZVOJU I DJELATNOSTI DRUŠTVA I KVALITETE UOPĆE dodjeljuje se organizacijama i pojedincima za naročite zasluge u radu na razvijanju sveukupnih aktivnosti Društva i kvalitete uopće. Samo oni pojedinci i organizacije koji su svojim angažmanom u HDMK i kvaliteti uopće imali naročite zasluge i utjecali su na afirmaciju Društva i ideje kvalitete te svojim djelom postigli naročite zasluge i društveno priznate rezultate u kvaliteti i obilježili jedan period u HDMK, mogu biti dostojni nosioci Povelje.

III.

Nagrada se dodjeljuje povodom 25. međunarodnog simpozija o kvaliteti „Kvaliteta – jučer, danas, sutra“, kojeg organizira Hrvatsko društvo menadžera kvalitete.

Nagrada je dr. sc. KRUNOSLAVU ŠKRLECU uručena tijekom održavanja 25. međunarodnog simpozija o kvaliteti, u Šibeniku, Hrvatska, dana 21.3.2024. godine, gdje je naš profesor imao i izlaganje svog rada pod naslovom OBNOVLJIVI IZVORI ENERGIJE U SUSTAVIMA GRIJANJA ZGRADA ZA STANOVANJE.

 

 

Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.