Izvještaj sa sajma u Gudovcu

 

Veleučilište u Križevcima sudjelovalo je na 25. Proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu u Gudovcu, najvećem sajmu poljoprivredne mehanizacije u Hrvatskoj. U sklopu Proljetnog sajma održan je i sajam hortikulture HOROP te sajam građevine i komunalne tehnologije GRO-KO.

Zainteresirani posjetitelji mogli su dobiti informacije o VUK-u i studijskim programima te djelatnostima laboratorija Veleučilišta. Također su na izložbenom prostoru Veleučilišta imali priliku zaigrati nagradnu igru pod nazivom VUK SREĆE te osvojiti različite nagrade dajući točne odgovore na postavljena pitanja. Igra je uključivala kategorije voće i vino, povrće, žitarice, ruralni turizam, ljekovito bilje, zaštita bilja, stočarstvo te pitanja o Veleučilištu u Križevcima. Nagrade su uključivale penkale i blokove s natpisom i logotipom Veleučilišta te staklenke soka od jabuka uzgojenih na Veleučilištu koje su prerađene na OPG Šantić čija je vlasnica ALUMNI VUK-a.

Domaćini u izložbenom prostoru bili su djelatnici Veleučilišta Iva Šikač, Goran Mikec i Matea Habuš.

U slikama i videu možete vidjeti maleni dio atmosfere na sajmu.

 

 

Video

Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.