Posjet profesora s turskog sveučilišta Canakkale Onsekiz Mart Veleučilištu u Križevcima

Profesori Ishan Basaran i Nurcan Beyen sa Sveučilišta Canakkale Onsekiz Mart boravili su od 15.4.2024.-19.4.2024. u sklopu programa mobilnosti Erasmus+ na Veleučilištu u Križevcima.

Mobilnost s naglaskom na stručno usavršavanje obuhvatila je niz sastanaka s djelatnicima Veleučilišta, razgled laboratorija i pokušališta i dogovore vezane uz planiranje i realizaciju novih projekata. Ovaj je posjet profesora iz Turske dodatno ojačao dugogodišnju uspješnu suradnju između Veleučilišta i Sveučilišta  Canakkale koja se poglavito realizira kroz program mobilnosti Erasmus+.

Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.