Studentski projekt Studiranje na održiv način II

Studentski centar Varaždin iz godine u godinu podrška je studentima u realizaciji njihovih aktivnosti i projekata. Potpore su predviđene za financiranje kulturnih, sportskih, znanstvenih i edukacijskih aktivnosti koje provode studenti i studentske organizacije te su isključivo namijenjeni studentima.

Na prošlogodišnji natječaj za potpore Studentski zbor Veleučilišta prijavio je projekt pod nazivom STUDIRANJE NA ODRŽIV NAČIN II. Nastavak je to projekta STUDIRANJE NA ODRŽIV NAČIN, prihvaćenog i realiziranog u prethodnom natječaju. Ideja je potekla od predsjednice i potpredsjednika Studentskog zbora Ivane Merc i Marka Vidakovića.

Nakon opremanja s prvih 8 bicikala sada je Veleučilište opremljeno s ukupno 16 bicikala.

Bicikli će zasigurno biti korisni jer će omogućiti vožnju unutar i izvan Križevaca i tako omogućiti studentima, „domaćim“ i onima na Erasmus mobilnosti, da lakše i brže dođu do svojeg odredišta (menze, mjesta prakse, rekreacijskih odredišta i sl.). Prva vožnja je uspješno obavljena.

Zahvaljujemo Studentskom centru Varaždin na financijskoj potpori!

Studentski zbor VUK-a

Fotografije: Ivana Merc

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.